Over ons

Wie zijn we?

Hoi, wij zijn Sophie en Bart! Sinds wij intrek hebben genomen in ons stekje in Brussel, zijn wij helemaal in de ban geraakt van deze boeiende stad. Hoewel het een stad op zakformaat is, heeft Brussel toch zoveel in petto om zowel locals als toeristen zoet te houden. De stad is een culturele goudmijn, die bovendien rijk is aan talloze publieke parken, uitstekende restaurants, gezellige cafeetjes... Noem maar op. En dan hebben we nog niet over de wafels en chocolade gesproken!

Ten gevolge van een ernstige reismicrobe (vandaar de naam van de website), genieten we af en toe ook graag van de wereld buiten Brussel. Sorry dat we jou soms een klein beetje bedriegen, Brussel, maar we komen sowieso terug!

Na mijn studies in de taalkunde en een eerste job als vertaler, ontdekte ik een nieuwe passie voor fotografie en grafische vormgeving. Deze website biedt me de kans om die verschillende interesses te combineren. Bovendien "verplicht" hij me er ook toe om regelmatig op stap te gaan en de leuke adresjes in de stad te verkennen. 't Is een hard leven! ;-)

Na een aantal omzwervingen is Brussel eerder toevallig mijn nieuwe thuis geworden. Als historicus en liefhebber van bruine cafés duurde het niet lang om verliefd te worden op deze stad. Samen met Sophie zoek ik steeds de beste plekjes op, van gevestigde waarden tot verborgen parels. Het resultaat van onze speurtocht kan je bewonderen op deze website. Ontdek Brussel samen met ons!

Samenwerken

Wil je met ons samenwerken? Neem dan een kijkje op onze dienstenpagina of stuur ons een berichtje via dit formulier.