Kerstkaartjes met Kaartje2Go

| 2 min read

Kerstkaartjes met Kaartje2Go

Kerstkaartjes zijn dit jaar nog net iets belangrijker om onze familie en vrienden te laten weten dat we aan hen denken, ook al kunnen we hen momenteel niet zien. Om die reden hebben wij speciale kaartjes ontworpen met beelden van Brusselse trekpleisters die je zeker zal herkennen. Om dat te doen hebben we gebruik gemaakt van de handige website Kaartje2Go waar je heel makkelijk persoonlijke kerstkaartjes kan ontwerpen. Bovendien kan je ze vanaf de website zelfs rechtstreeks naar de bestemmeling verzenden. Zo hoef je niet zelf nog postzegels te gaan kopen en naar de brievenbus te lopen om ze te verzenden. Keihandig, toch?

Nu, hoe werkt het precies?

  • Log in en maak een account aan op https://www.kaartje2go.be/
  • Kies op het startscherm de optie die je interesseert. In dit geval dus ‘kerstkaarten’.
  • Op de volgende pagina kan je een design kiezen dat je leuk vindt. Als je de volledige kaart zelf wil ontwerpen, dan kan dat ook. In dat geval kies je bovenaan voor ‘start met eigen foto’.
  • De volgende stappen spreken voor zich: Je laadt de gewenste foto in, bepaalt of je een enkele of dubbele kaart wil, je voegt tekstvakken toe met een persoonlijke tekst…
  • In het volgende scherm kan je het uiteindelijke formaat van de kaart bepalen.
  • Dan kies je of je de kaart(en) thuis wil ontvangen of rechtstreeks naar de bestemmeling wil verzenden. Als je wil genieten van de leuke rode enveloppes en kerstzegels, moet je kiezen voor de optie ‘thuis ontvangen’.
  • Kies de gewenste papiersoort, type enveloppe en kerstzegel.
  • Voeg het adres in van de bestemmeling.
  • Nu nog afrekenen en je bent klaar. Om het afrekenen makkelijker te maken, kan je ook gewoon een bepaald bedrag opladen op je account en dan hoef je die betaling niet meer te doen telkens je een kaart wil verzenden.
  • Benieuwd om te zien wat wij ervan gemaakt hebben? Hieronder vind je een foto van onze twee ontwerpjes terug. Herken je de plaatsen? Welke vind je de leukste? Wij zijn alvast heel tevreden over het resultaat. Wij hebben gekozen voor de glanzende papiersoort met een rode enveloppe. Het papier voelt goed stevig aan en de foto komt mooi tot zijn recht! Dit zou weleens het begin kunnen zijn van een nieuwe traditie met elk jaar een nieuwe set kerstkaartjes…

Christmas card Brussels Christmas card Brussels

Om af te sluiten, hebben we nog een kleine verrassing voor je… of eigenlijk voor iemand om wie je geeft. Laat ons onder onze laatste Instagrampost weten welk van beide kaarten je verkiest en dan sturen wij in jouw naam een verrassingskaartje naar een persoon naar keuze. Dat laatste gebeurt via een privéberichtje zodat het een verrassing blijft natuurlijk.

Veel ontwerpplezier!

Comments

Do you have questions? Did you experience something similar? Did you notice a mistake? Please share!

Pin it for later